Foto: Shutterstock

Šonedēļ F-1 sacensību rīkotāju oficiālā tiešsaistes platforma "F-1 TV" iekļāvusi arī Latviju to valstu sarakstā, kuru iedzīvotāji drīkst abonēt F-1 sacīkšu video tiešraides un arhīvu. Līdz šim F-1 faniem Latvijā bija jāizmanto kādi aplinku ceļi, lai piekļūtu interneta tiešraidei, vai arī jāizmanto ārvalstu satelītu translācijas.

"F-1 TV Pro" pakotne, kas ietver gan tiešraides, gan arhīva ierakstus, Latvijas iedzīvotājiem maksā 7,99 eiro mēnesī vai arī 64,99 eiro gadā. Savukārt, ja F-1 cienītājam pietiek vien ar sacīkšu ierakstu arhīvu, tad gada maksa šim pakalpojumam ir 26,99 eiro. Tāpat abonentam ir iespēja vērot arī F-2, F-3 un "Porsche Supercup" sacīkšu translācijas.

Atgādinām, ka F-1 sacīkšu translācijas televīzijā Latvijā tika pārtrauktas 2017. gadā, jo "All Media Baltics" pārrunas par F-1 translācijas tiesību iegādi beidzās nerezultatīvi.

Šosezon jau ir aizvadīti trīs F-1 posmi, pēc kuriem kopvērtējuma līderis ir Lūiss Hamiltons. Nākamais posms – Lielbritānijas "Lielās balvas" izcīņa – notiks 2. augustā Silverstonas trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!