Dakaras rallija astotā ātrumposma otrā daļa jau izskatīsies "pēc rallijreida", pirms gaidāmajām sacensībām izteicies lietuviešu pilots Benedikts Vanags.

"Uzmetot aci leģendai, redzams, ka trases pirmā daļa līdz neitralizācijas posmam būs rallija maratona - pasaules rallija čempionāta (WRC) - turpinājums," intervijā portālam "championat.com" izteicies Vanags. "Ortā daļa jau izskatīsies pēc rallijreida - ar navigācijas normām un bezceļiem. Visiespējamās upju gultnes un tā tālāk - izskatās pēc tā, pie kā mēs esam pieraduši. Dalībnieku brīfingā neko īpašu mums nepateica: jābūt uzmanīgiem, jādzer daudz ūdens. Taču prognozes rāda, ka pārlieku karsts nebūs, turklāt apkārt bivokam staigā melni mākoņi."

"Sacensību direktors Marks Koma mums teica - Dakaras rallija otrā daļa būs daudz smagāka kā pirmā, jūs to atcerēsieties uz ilgu laiku. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu to izbaudīt!" savā "Facebook" lapā ierakstījis lietuviešu pilots.

Benedikts Vanags, kurš brauc kopā ar poļu stūrmani Sebastjanu Rozvandovski, pēc septiņiem ātrumposmiem Dakaras rallija kopvērtējumā ieņem 27. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!