Foto: AP/Scanpix

Šogad ieejas biļetes F-1 līdzjutējiem uz Krievijas "Grand Prix" posmu ir kļuvušas lētākas un ļauj apmeklēt dažādas skatītāju zonas, informējuši Krievijas F-1 posma rīkotāji.

Ceturtdien, 9.aprīlī, sākās biļešu iepriekšpārdošana uz sacīkstēm, kas Soču autodromā risināsies šā gada oktobrī. "Grand Prix" rīkotāji atklājuši, ka šogad biļešu cenas ir zemākas, turklāt ieviesta jauna kategorija - "pastaigas" biļetes bez sēdvietas tribīnēs.

"Šīs jaunās biļetes ieviestas lielākoties Soču iedzīvotāju dēļ, jo liela dala cilvēku grib vienkārši "pieskarties" F-1 sacensībām, izbaudīt to atmosfēru, bet viņiem nav tik daudz naudas, lai atļautos iegādāties sēdvietas tribīnēs, turklāt sacīksti var vērot arī mobilajās ierīcēs," aģentūra "R-Sport" citē Krievijas F-1 posma promoteri Sergeju Vorobjovu.

"Pastaigas zonas" biļetes cena uz visām trim sacīkšu dienām ir 3500 rubļu (64,5 eiro). Sēdvietas tribīnēs maksā no 11,2 līdz 20,7 tūkstošiem rubļu (206 - 381 eiro), bet ložās - no 39,2 līdz 129,6 tūkstošiem rubļu (722 - 2388 eiro). Tāpat iespējams iegādāties ieejas biļetes uz divām sacensību dienām par 9520 rubļiem (175 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!