Foto: Reuters/Scanpix

"Mercedes" F-1 komandas jaunpienācējam Valteri Botasam glaimo komandas biedra Lūisa Hamiltona izteikumi, ka viņam ar somu esot vislabākās attiecības no visiem pāriniekiem, tomēr Botass ieteicis kolēģim nesteigties ar secinājumiem.

"Tas ir ļoti jauki no viņa puses, taču vēl ir par agru kaut ko komentēt," Botasu citē portāls "Sports Mole". "Šie ir tikai testi, mēs kopā esam nostrādājuši tikai pāris dienas, taču sākums kopumā nav slikts."

Pēc pirmās testu sesijas Lūiss Hamiltons ļoti slavēja savu jauno komandas biedru. "Kas man patīk darbā ar Valteri - viņš pilnībā koncentrējas uz to, kas notiek trasē, nevis ārpus tās," oficiālajā F-1 čempionāta mājas lapā citēts britu pilots. "Nav nekādu spēlīšu - pilnīga atklātība. Mūsu attiecības jau tagad ir labākas nekā ar visiem maniem iepriekšējiem pāriniekiem. Viņš pirmajā sezonā komandā grib sevi parādīt no vislabākās puses, bet es te esmu jau sen un gribu dot pēc iespējas vairāk informācijas, lai viņš mācītos. Bet visu izrunājam mēs trasē."

"Viņš pats prot izklaidēties. Viņš ir ļoti asprātīgs un stāsta ļoti smieklīgas lietas - no soma kaut ko tādu negaidīju!" piebilst Hamiltons.

Kā zināms, Valteri Botass "Mercedes" komandā nonāca pēc tam, kad par aiziešanu no F-1 negaidīti paziņoja 2016. gada čempions Niko Rosbergs. Botasam uz šo sezonu bija spēkā līgums ar "Williams" komandu, taču tā piekrita atbrīvot somu pilotu startam čempionāta līdervienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!