Foto: Dace Janova, www.4rati.lv
Latvijas rallija supersprinta pēdējā posma "Rudens 2013" dalībnieku sarakstu "grezno" zināmi vārdi - sacensībās piedalīsies arī Eiropas rallijkrosa čempions Reinis Nitišs un rallija čempions Ralfs Sirmacis, informē pasākuma preses dienests.

Reinis Nitišs brauks ar "Citroen C4", bet divkārtējais Latvijas čempions autorallijā Ralfs Sirmacis - ar Subaru Impreza.

Pieteikšanās supersprintam "Rudens 2013" turpināsies līdz ceturtdienai, 17.oktobrim. Šajās sacensībās var piedalīties gan ar standarta, gan sporta automašīnām, startējot atbilstošās ieskaites klasēs. Turklāt ar vienu automašīnu var startēt vairāki dalībnieki, par to norādot elektroniskajā sacensību pieteikumā.

Rallija supersprinta sākums sestdien, 19.oktobrī, paredzēts pl. 11:30, oficiālo rezultātu paziņošana un apbalvošana plānota ap pl. 16:00. Šoreiz trases segumu veidos 100% asfalts. Lai gan trases konfigurācija pagaidām vēl atklāta netiek, organizatori sola, ka ātrumposmi būs interesanti braucējiem un labi pārskatāmi skatītajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!