Foto: EPA/Scanpix/LETA

Pirmās formulas (F-1) pilots Lūiss Hamiltons apstiprinājis, ka piedalās kādas dokumentālās filmas tapšanas procesā, kas tiek filmēta Holivudā, bet tās pirmizrāde paredzēta septembrī.

Sportists atklāja, ka dokumentālā filma veidota par veselīgu uzturu, bet viņš ir tās izpildproducents. Filmā piedalīsies arī citi sporta pasaulē labi zināmi personāži, piemēram, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kriss Pols, tenisists Novaks Džokovičs un leģendārās Holivudas filmu zvaigznes Džekijs Čans un Arnolds Švarcenegers.

"Cilvēka sniegums ir pats būtiskākais, un tas sākas ar pareizu degvielu tavā ķermenī," savā "Twitter" profilā vēstīja Hamiltons. "Esmu lepns, ka varu būt "The Game Changer" filmas izpildproducents. Tā ir revolucionāra dokumentālā filma, un es nevaru vien sagaidīt, kad jūs visi to varēsiet redzēt."

Filma, kuras producents ir slavenais Džeimss Kamerons, lielāko uzmanību veltīs vegāniskam dzīvesveidam, uztura nozīmīgumam un fiziskajai pašsajūtai. Tāpat filmā tiks apšaubīts mīts, ka ikviena cilvēka uzturā nepieciešama gaļa. Gaidāmā ekranizējuma scenārists ir Lūiss Psaihojos, kurš 2010. gadā nopelnīja "Oskara" balvu par filmu "The Cove".

Tāpat Hamiltons šajā nedēļas nogalē piedalīsies vēl vienas filmas tapšanas procesā, jo "Netflix" komanda ieradusies pie "Mercedes" vienības, lai nofilmētu aizkulisēs notiekošo. Šīs ainas tiks attēlotas filmā "Drive to Survive."

"Man nekas daudz nebūs jādara, neskaitot savu darbu. Tāpēc ceru, ka viņiem izdosies atainot to labāko," teica Hamiltons.

Šīs sezonas desmit posmos Hamiltons iekrājis 223 punktus, kamēr Valteri Botasam ir 184 punkti. Trešais ar 136 punktiem ir Makss Verstapens, Sabastjans Fetels ieguvis 124 punktus, bet pirmo piecinieku ar 120 punktiem noslēdz Šārls Leklērs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!