Foto: Red Bull

Krievijas komanda "Russian Time", kas šobrīd startē GP2 seriālā, pēc diviem gadiem varētu pievienoties F-1 čempionātam, ziņo aģentūra "RIA Novosti".

Šosezon komanda, ko pārstāv piloti Sems Bērds un Toms Dilmens, pēc 10 posmiem atrodas GP2 čempionāta līderpozīcijā, nākamsezon plāno pāriet uz PG3 sēriju, bet vēl pēc gada pievienoties elites čempionātam, F-1.

"Tas ir mūsu mērķis, jo slikts ir tas karavīrs, kas negrib kļūt par ģenerāli," aģentūra citē projekta vadītāju un komandas dibinātāju Igoru Mazepu. "Mēs uz priekšu ejam drošiem soļiem, un ceram, ka jau 2015. gadā orientēsimies uz F-1. Taču F-1 gaidāmas nopietnas izmaiņas, tiks ieviesti turbomotori utt., un nonākt tur, nezinot, kā viss notiks, mēs negribam."

GP2 krievu komanda sāka startēt tikai šosezon un jau savā debijas sezonā var izcīnīt Konstruktoru kausu. "Russian Time" GP2 čempionātā vēlējās ienākt jau pirms diviem gadiem, bet nebija brīvu vietu. Pēc "iSport International" komandas izstāšanās no tā Krievijas vienība varēja pievienoties GP2.

"Russian Time" mājvieta ir Vācijā, Ošerslēnbenā, un tās tehniskais direktors ir vācietis Timo Rumpfkīls.

Kā zināms, F-1 šobrīd startē Krievijas komanda "Marussia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!