Šopavasar tiek rīkota atklāta izsole, kurā piedāvā iegādāties praktiski visu "Caterham" F-1 komandas īpašumu, ieskaitot sacensību un pitleina aprīkojumu, treilerus, simulatoru, dažādu elektronisko aparatūru, F-1 bolīdus, rūpnīcas iekārtas, autoklāvus, riepas un serverus.

Martā izsolē tiek piedāvāts plašs mehāniķu darbarīku klāsts, F-1 bolīdu šasijas, elektroniskais un testu aprīkojums, darbagaldi un F-1 riepas. 

Ar sākumcenu 18 tūkstoši mārciņu tiek piedāvāta "Caterham" 2014.gada bolīda šasija, ar kuru sacensībās braucis japānis Kamui Kobajaši. Formulu var iegādāties pilnā komplektācijā, izņemot dzinēju un pārnesumkārbu, un izmantot kā izstāžu mašīnu. Uz šo lotu ir pietecies viens interesents. Par nedaudz lielāku summu - 22,5 tūkstošiem mārciņu - izsolē izlikta 2010.gada sezonas formula, uz kuru pieteikušies četri solītāji.

F-1 riepu diskus var iegādāties gan atsevišķi, gan uzmontētus uz riepām, to sākumcena - no 75 mārciņām. Piedāvājumā ir arī visu triju "Caterham" F-1 komandas pilotu- Kobajaši, Kevina Eriksona un - krēsli (300 mārciņas katrs), riepu sildītāji par 100 mārciņām gabalā un visplašākais automehāniķu instrumentu komplektu klāsts.

Par 70 mārciņām var iegādāties F-1 riepu ratiņus, bet par 10 mārciņām - septiņu āmuru komplektu.

Aprīlī izsolē tiks izlikti dažādi suvenīrmateriāli, komandas tērpi, iepriekšējo gadu bolīdu detaļas, rūpnīcas aprīkojums, ieskaitot mēbeles, kā arī IT aprīkojums, serveri, datori, pronteri.

Maijā tiks izpārdotas biroju iekārtas, krēsli, televizori, projektori un trenažeru zāles aprīkojums.

Pilnu izsolē piedāvāto priekšmetu sarakstu iespējams apskatīt izsoles rīkotāju mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!