Lai gan tiesneši Felipem Masam piešķīra sodu Indijas "Grand Prix" izcīņas laikā par sadursmes izraisīšanu ar Luisu Hamiltonu, brazīlietis tomēr uzskata, ka nebija tik vainīgs, lai viņu būtu jāsoda.

Šī bija jau sestā reize šogad, kad abi piloti trasē ir saķērušies, taču parasti par vainīgo tika atzīts "McLaren" pilots Hamiltons. Šoreiz situācija bija mazliet strīdīga, taču galu galā vaina jāuzņemas "Ferrari" pārstāvim, kurš to tomēr nevēlas darīt.

"Biju viņam priekšā, atrados trases tīrajā daļā, bremzēju vēlāk nekā viņš un sāku griezt līkumā, turklāt viņu nemaz neredzēju, jo viņš atradās man aizmugurē," intervijā "autosport.com" izteicies Masa. "Viņš aizķēra manu aizmugurējo riepu, tādēļ, ja godīgi, es nesaprotu, kāpēc tiku sodīts. Man tas nav saprotams."

Žurnālisti arī pajautāja vai abu braucēju starpā nav izveidojies naids, uz ko Masa atbildēja: "Varbūt viņam tāds ir. Jo ik reizi, kad esam sadūrušies, viņš ir iebraucis manā mašīnā. Es neesmu izdarījis neko sliktu. Un nav svarīgi, ir tas Luiss vai nav, es to teiktu arī tad, ja viņa vietā būtu kāds cits pilots."

Hamiltonam par incidentu, protams, ir savs viedoklis.

"Vēl pirms sacīkstes mums bija minūtes klusuma brīdis un mēs abi stāvējām blakus," stāsta brits. "Viņš ilgu laiku nebija ar mani runājis, tādēļ apķēru viņu un novēlēju veiksmi sacīkstē. Sacensībās mēģināju viņu apdzīt, bet sapratu, ka viņš man neatstās pietiekami daudz vietas, centos atkāpties, taču sadūrāmies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!