"Ferrari" komanda ir atzinusi, ka noteikti vēlētos nolīgt Adrianu Ņūveju, kad viņš meklēs jaunus izaicinājums pēc "Red Bull" līguma beigām.

"Red Bull" komandas tehniskais direktors Adrians Ņūvejs ir viens no galvenajiem enerģētisko dzērienu kompānijas vienības panākumu pamatlicējs pēdējo trīs sezonās. Šajā laika periodā austriešu komanda ir izcīnījusi 27 uzvaras, divus pilotu titulus un divus Konstruktoru Kausus.

"Ferrari" komandas vadītājs Stefano Domenikalli paziņoja, ka "Red Bull" izvirzīšanās pirmajās pozīcijās Formulā 1 ir pierādījusi cik ļoti svarīga ir Ņūveja loma un Maranello komanda novēros situāciju, gaidot, kad britu aerodinamikas speciālists būs pieejams darba tirgū.

"Es domāju, ka pēdējos pāris gados Adirans Ņūvejs lieliskā veidā vēlreiz ir pārādījis savas spējas," paziņoja Domenikalli ikgadējā preses pasākumā "Wroom". "Taču jautājums ir: ko viņš vēlēsies darīt tālāk? Tad jau mēs redzēsim."

Tostarp "Ferrari" prezidents Luka di Montidzemolo paziņoja, ka nolīgt Ņūveju nebūs viegli, jo viņa sieva nevēloties pārcelties uz dzīvi Itālijā.

"Man ir ticība mūsu tehniskajiem civlvēkiem," motivējoši paziņoja Montidzmolo. "Turklāt man jau bija tikšanās ar viņu (Ņūveju). Toreiz 1997.gadā tā neizvērtās visai veiksmīga. Viņa sievai toreiz bija priekšstats, ka Itālija ir kaut kāda trešās pasaules valsts. Taču, ja viņš atkal būs brīvs no līgumsaistībām un mainīs savus priekšstatus par mūsu valsti, tad kāpēc gan ne?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!