"Ferrari" prezidents Luka di Montidzemolo ir atzinis, ka bēdīgais sezonas sākums bija viņam šoks, tomēr pirms gaidāmā Spānijas GP gan viņš, gan komanda jūtas pārliecināts par labāku sniegumu.

Jaunais F2012 modelis bija revolucionārs veidojums, salīdzinājumā ar savu priekšteci "F150th Italia", tomēr jau ziemas testos kļuva skaidrs, ka tas nespēj konkurēt ar citu vadošo komandu jaunajiem modeļiem.

"Es biju šokēts par to, kāds mums bija sezonas starts," paziņoja Montidzemolo. "Man padomā bija cits scenārijs. Līdz šim ir bijušas četras sacīkstes un mēs esam izcīnījuši vienu uzvaru, tātad mēs esam uz pareizā ceļa un mums tikai jāturpina kvalitatīvi progresēt. Es pamanīju, ka komanda pēc Mudžello tiestiem ir pārliecinātāka par sevi – tad jau redzēsim, kas notiks Spānijas GP."

"Esmu vairākkārt teicis saviem padotajiem, ka iespējams mēs pārāk daudz paļaujamies tikai uz saviem resursiem un spēkiem, neredzot jaunas idejas, kas virmo mums apkārt," atzina Montidzemolo. "Mēs neesam spējuši ienest komandā jaunas vēsmas. Šie noteikumi, kas pilnīgi aplami nostāda aerodinamiku dominējošās pozīcijās, ir spieduši mūs pieaicināt komandai cilvēkus ar lielu pieredzi aerodinamikā, lai mainītu radušos situāciju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!