Foto: Ferrari

"Ferrari" F-1 komandas pilots Sebastjans Fetels noraidījis Niko Rosberga uzaicinājumu piedalīties "Mercedes" inženieru piektdienas brīfingā, nodēvējot to par pasaules čempionu "sabiedrisko attiecību (PR) gājienu", ziņo britu izdevums "Autosport".

Pēc Austrālijas "Grand Prix" posma Fetels esot pajautājis Rosbergam, vai viņš varot atnākt uz piektdienas brīfingu, lai uzzinātu "Mercedes" noslēpumus, kas viņiem ļauj uzvarēt pārējās komandas, un pirms Malaizijas "Grand Prix" vācu pilots šādu ielūgumu patiešām saņēma.

"Toreiz mēs ar Niko vienkārši jokojām," saka Fetels. "Runa bija par to, ka uz viņu brīfingu varētu atnāks viss padoks, bet ielūgumu saņēmu tikai es. Sākumā domāju, ka Toto Volfs un Nikija Lauda no šīs idejas atteiksies, taču viņiem nekas nebija pretī. Taču man šķiet, ka tagad jau tas vairāk ir PR nekā reāls uzaicinājums, tāpēc mana atbilde ir noraidoša."

"Man šķiet, ka viņi tikai grib izlikties draudzīgi un pretimnākoši, jo tāpat skaidrs - ja es ierastos šajā sapulcē, jūs domājat, ka man kāds atklātu kaut kādus noslēpumus?" ironizē vācu pilots.

Kā zināms, sezonas atklāšanas posmā Austrālijā "Mercedes" izcīnīja pārliecinošu dubultuzvaru, kas izsauca kritiku par pārlieko vienas komandas dominanci F-1 čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!