Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Četrkārtējais F-1 pasaules čempions Sebastjans Fetels no Vācijas esot interesējies par iespēju atgriezties "Red Bull" komandā 2021. gadā, intervijā izdevumam "Auto Bild" sacīja "Red Bull" konsultants Helmuts Marko.

Fetels tieši "Red Bull" sastāvā izcīnīja savus četrus pasaules čempiona titulus, bet 2015. gadā pārcēlās uz "Ferrari" vienību. Itālijas komandas sastāvā viņš divas reizes F-1 kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, bet pagājušo sezonu noslēdza piektajā pozīcijā.

"Sebastjans vēlējās uzzināt, vai viņam 2021. gadā ir iespēja atgriezties pie mums. Bet viņš ir četrkārtējs pasaules čempions, un viņam ir noteiktas finansiālās prasības," skaidroja Marko. "Mēs parakstījām ilgtermiņa līgumu ar Maksu Verstapenu, un šī vienošanās ir par nopietnu naudas summu. Mēs nevaram atļauties ņemt vēl vienu dārgu pilotu. Mēs varētu viņu paņemt par nelielu algu, bet nevaram lūgt, lai viņš tam piekristu."

Verstapens līgumu ar "Red Bull" pagarināja līdz 2023. gadam, bet nākamajā sezonā komandas otrais pilots būs Alekss Albons. Savukārt Fetels nākamajā sezonā "Ferrari" rindas konkurēs ar Šarlu Leklēru, kurš arī noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!