Foto: Publicitātes foto

Izsoļu nams "Bonhams" februārī Parīzē piedāvās iegādāties autobusu, kas iepriekš piederējis F-1 komandai "Scuderia Ferrari". Autobusa pašreizējais īpašnieks šo māju uz riteņiem ir nedaudz pārbūvējis un plāno pārdot par 125 līdz 250 tūkstošiem eiro.

Dzīvojamais autobuss izgatavots uz 12 metrus garā "Iveco Domino Orlandi HDH" tūristu autobusa bāzes. Šo autobusu "Ferrari" F-1 komanda izmantoja stratēģiskajām sapulcēm un interviju sniegšanai. Salona oriģinālajā konfigurācijā tajā bija divas istabas ar atsevišķu ieeju.

Katrā no šim istabām bija tālrādis, datorgalds, satelīta tālrunis, interneta pieeja, garderobe, kā arī fizioterapeita galds masāžai pēc sacensībām.

2009. gadā autobuss tika pārdots, un tā pašreizējais īpašnieks to aprīkojis ar vannasistabu, tualeti, gaisa kondicionētāju, 220 voltu dīzeļa ģeneratoru, mājas kinozāli un divvietīgu gultu.

"Domino Orlandi HDH" ir aprīkots ar 380 zirgspēku jaudīgu dīzeļdzinēju, astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kā arī pneimatisko balstiekārtu. Šī autobusa odometra rādījums ir 90 tūkstoši kilometru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!