Foto: DELFI

Krievu rallists Vasīlijs Grjazins, kurš startē ar Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) licenci, pēc debijas pasaules rallija čempionātā (WRC) Zviedrijas posmā atzina, ka šis sacensības nelīdzinās nevienām citām.

"Visspilgtākie iespaidi ir no servisa parka, īpaši rūpnīcu komandām. Kādi treileri, kādas teltis! Viss tik skaisti noformēts," intervijā portālam "chempionat.ru" saka 19 gadus vecais pilots. "Un, protams, ceļi. Pa tiem nedrīkst ātri braukt, ja nezini to specifiku. Ja šo ralliju būtu braucis pagājušogad, tagad varētu braukt ātrāk, bet tā kā šī bija pirmā reize Zviedrijā, man gāja ļoti grūti. Bet es esmu laimīgs un apmierināts, ka piedalījos šajā rallijā, un noteikti te atgriezīšos."

Jau rakstījām, ka pirmajā sacensību dienā Vasīlijs Grjazins ieslīdēja kupenā un izstājās, bet otrajā atgriezās dalībnieku vidū un sekmīgi tika līdz finišam, ieņemot 32. vietu kopvērtējumā. Nedēļu pirms WRC Zviedrijas rallija Vasīlijs startēja Eiropas čempionāta (ERČ) posmā, rallijā "Liepāja-Ventspils", kurā ieņēma 13. vietu. Atgādinām arī, ka Vasīlijs Grjazins ir 2012. gada Latvijas čempions R4 klasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!