Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 20. un 21. jūnijā, Latvijas autošosejas sportists Haralds Šlēgelmilhs startēs trešajā "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta regulārās sezonas posmā, kas norisināsies Francijā, ola Rikāra trasē, un cer tur sasniegt augstus rezultātus.

Salīdzinājumā ar aizvadītajām sacensībām Moncas un Silverstonas trasēs, Haralds Šlēgelmilhs Francijas trasi vērtē kā drošu un ar salīdzinoši zemāku vidējo ātrumu.

"Šo trasi pārzinu ļoti labi, jo iepriekš tajā esmu aizvadījis testus ar GP2 un WSR 3.5 formulām," saka Haralds. "Lai arī personīgi labāk jūtos ātrākās sacensību trasēs, kurās izteikti jūtama trases dinamika un "dvēsele", Pola Rikāra trases specifika ir pateicīga manam komandas biedram Mihailam Stepanovam, ar kuru startējam kopā PRO-AM klasē. Centīsimies tajā kāpināt tempu un darīsim visu, lai atkārtoti izcīnīt vietu uz pjedestāla!"

Saskaņā ar sacensību formātu, kvalifikācijas braucieni un pirmais sacensību brauciens tiks aizvadīts sestdien 20.jūnijā, bet sacensību otrais brauciens norisināsies svētdien, 21.jūnijā.

Iepriekšējā "Laborghini Blancpain Super Trofeo" posmā, kas norisinājās maija nogalē Silverstonas trasē, Haralds Šlēgelmilhs kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu abās sacensību dienās izcīnīja trešo vietu PRO-AM komandu ieskaitē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!