"Red Bull" F-1 komandas direktors Kristians Horners nejūtas zaudējis autoritāti komandā pēc skandalozā Malaizijas "Grand Prix" posma, raksta ārzemju mediji.

Pēc Malaizijas posma tika apšaubīta Hornera autoritāte komandā, ja piloti atļaujas ignorēt norādes, turklāt Fetels pirms Ķīnas "Grand Prix" izteicās, ka neklausītu komandas norādēm atkal, ja tāda situācija atkārtotos.

"Tajā sacīkstē Fetels neizdarīja to, ko es prasīju," preses konferencē pirms Ķīnas "Grand Prix" teica Horners. "Vai es biju laimīgs? Nē. Vai viņš atvainojās? Jā. Vai viņš guva mācību? Jā. Vai viņš to atkārtos? Fetels to pieļāva. Taču šiem diviem pilotiem ir īpašas savstarpējās attiecības. Tas nav nekas jauns, šāda situācija komandā pastāv jau četrus piecus gadus. Tomēr viņi ir viens no veiksmīgākajiem pilotu pāriem F-1 vēsturē."

"Vai mana autoritāte ir iedragāta? Nedomāju vis," saka Horners. "Esmu vadījis komandu kopš tās ienākšanas F-1 un manā vadībā ir izcīnīti trīs pasaules čempiona tituli. Mums ir bijuši pacēlumi un neveiksmes, taču tas tikai stiprina komandu."

"Nedomāju, ka Sebastjans tagad uzskata, ka ir galvenais komandā," piebilda Horners. "Viņš labi apzinās, kas ir viņa darba devējs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!