Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas nogalē oficiālā "Opel" dīlercentra "Auto Blitz" telpās Latvijas un Baltijas autošosejas čempionāta dalībnieks, divkārtējais Nacionālās klases vicečempions Jānis Vanks kopā ar šī gada ģenerālsponsoru "Rexona" prezentēja 2015. gada sezonas jauno automašīnas dizainu un komandas sastāvu.

Ar vērienīgu programmu, kuru vakara gaitā vadīja Ģirts Timrots, Jānis Vanks prezentēja šīs sezonas komandas sastāvu, kurā ietilpst tādi autosportā zināmi uzvārdi kā komandas tehniskais vadītājs Mareks Matvejevs, komandas sacensību inženieris Ainārs Šēnfelds, kā arī komandas galvenais mehāniķis Bruno Bēka un komandas menedžeris Ints Vanks.

Pēc Jāņa Vanka uzrunas svinīgi tika noņemts pārvalks, kas atklāja jauno automašīnas dizainu.

Vakara garumā viesiem bija iespēja tuvumā apskatīt spēkratu, aprunāties ar komandu par tehniskajiem risinājumiem un citiem interesējošiem jautājumiem, kā arī iesaistīties pasākuma organizatoru sarūpētajās atrakcijās ar iespēju saņemt balvas no ģenerālsponsora.

"Šī gada sezona man ir ļoti īpaša. Pateicoties komandas atbalstītājiem, esam uzņēmuši apgriezienus, lai sasniegtu visaugstākos mērķus," komentē Jānis Vanks. "Ar "Rexona" palīdzību ziemas periodā esam paveikuši ļoti lielu darbu, pilnībā pārbūvējot mūsu komandas "Opel Astra", pieskaņojot to jaunajiem Nacionālās klases noteikumiem, kas sevī ietver arī 2,0 litru 16 vārstu dzinēju, kas ir tehniski atļauts tikai no šīs sezonas, kā arī ieviesti daudzi citi tehniski uzlabojumi un izmēģināti savādāki tehniskie risinājumi, lai padarītu automašīnu ātrāku, konkurētspējīgāku un stabilāku. Komanda ir motivēta un gatava cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem visas sezonas garumā."

"Jānis un viņa komanda ir vieni no perspektīvākajiem cīņā par tituliem autososejas čempionātā," uzskata "Rexona" zīmola vadītāja Baltijas valstīs Jūlija Kravčenko. ""Rexona Men Turbo" šī gada mērķis ir parādīt maksimāli iespējamo sniegumu un arī popularizēt autošosejas sportu kā tādu. "

2015. gada sezonas autošosejas čempionāta kalendārs:
1. posms – 2. - 3. maijs Igaunija, Pērnavas "auto24ring" trasē
2. posms – 6. - 7. jūnijs Lietuva, Kauņas "Nemuno Žiedas" trasē
3. posms – 4. - 5. jūlijs Latvija, Rīgas "Biķernieki" trasē
4. posms – 22. - 23. augusts Latvija, Rīgas " Biķernieki" trasē
5. posms – 26. - 27. septembris Lietuva, Kauņas "Nemuno Žiedas" trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!