Krievijas autosportists Ņikita Mazepins, kurš nākamajā sezonā startēs F-1 komandā "Haas", pēc nepiedienīga video publicēšanas savā sociālā tīkla "Instagram" profilā iekūlies skandālā.

Savā "Instagram" profilā Mazepins publicēja video, kurā viņš atradās braucošā mašīnā ar pāris draugiem. Aizmugurējā sēdeklī atradās jauna sieviete, kura tika nofilmēta puskaila.

"Haas" komanda nāca klajā ar paziņojumu, ka neatbalsta Mazepina uzvedību šajā video un sākta iekšējā izmeklēšana. "Pats fakts, ka video tika ievietots sociālajos tīklos "Haas" komandai šķiet pretīgs," teikts paziņojumā.

21 gadu vecais Mazepins nemēģināja noliegt savu vainu un atvainojās par notikušo.

"Es atvainojos par nepiedienīgo rīcību un apkaunojumu, kuru radīju "Haas" komandai. Es pievīlu pats sevi un daudzus citus. Man sevi jātur daudz augstākos standartos, un es no tā mācīšos," paziņoja Mazepins.

Krievijas mediji vēsta, ka video redzamā sieviete savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka notikušais esot tikai muļķīgs savstarpējais joks, un viņa ļaunu prātu uz pilotu netur.

Mazepins aizvadīto "Formula 2" sezonu noslēdza kopvērtējuma piektajā vietā. Viņš ar "Haas" komandu noslēdza divu gadu līgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!