Foto: Publicitātes foto

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass bija apmierināts ar savu debiju "Rockstar Energy Husqvarna" komandā prestižajā MXGP klasē, savā sociālā tīkla "Facebook" profilā rakstīja pats sportists.

Jau vēstīts, ka pasaules čempionāta pirmajā posmā Argentīnā Jonass pirmajā braucienā bija devītais, bet otrajā finišēja 12. pozīcijā, kas summā viņam deva 21 punktu un desmito vietu.

"Ņemot vērā ierobežoto laiku, ko starpsezonā varēju pavadīt uz motocikla, esmu ļoti apmierināts ar rezultātu Argentīnā. Man bija divi solīdi braucieni, kuros nepieļāvu kļūdas un daudz iemācījos. Man ir jāapstrādā iegūtā pieredze un jākļūst par labāku braucēju," rakstīja Jonass.

Lai arī pirms sezonas Jonass līdz galam neizārstētā savainojuma dēļ apsvēra izlaist pirmo posmu, tomēr tagad viņš pauda prieku, ka tajā startēja, jo tika iegūta ļoti vērtīga pieredze.

"Šajā klasē braucieni ir daudz intensīvāki, un startam ir daudz lielāka nozīme. Es priecājos, ka pieņēmām lēmumu braukt uz Argentīnu. Esmu motivācijas pilns turpināt strādāt, kad atgriezīsimies Eiropā," turpināja sportists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!