Kimi Raikonens vakar "Motoland Aragon" trasē Spānijā aizvadīja savus pirmos testus pie "Peugeot 908″ Lemānas prototipa stūres un nav izslēgts, ka somu pilots gatavojas startam leģendārajā sacīkstē jau nākamajā gadā.

Kā "Peugeot Sports" ziņoja savā tvitera kontā, tad Kimi esot veicis 35 apļus un no boksiem somu pilota sniegumu vērtēja, kā arī padomu palīdzēja, ne tikai esošie "Peugeot" braucēji ar Simonu Pažno priekšgalā, bet arī bijuši F1 piloti: Alekss Vurcs, Stefans Saracins un Franks Montaņī, kas visi ir franču kompānijas braucēji.

"Es patiesi izbaudīju šos testus ar "Peugeot" un būtu ļoti lieliski, ja varētu arī startēt kompānijas sastāvā," atzina pats Raikonens somu "Turun Sanomat". "Bija jautri pilotēt 908."

"Kimi pie mašīnas adaptējās ļoti ātri un uzreiz varēja dot mums vērtīgu tehnisku informāciju," paziņoja kompānijas sporta nodaļas boss Olivjē Kvesnels. "Vienmēr ir interesanti saņemt atsauksmes no tādiem pilotiem kā Kimi."

"Šie testi bija plānoti jau sen, lai labāk varētu sagatavoties atlikušajai sezonas daļai un arī dotu Kimi iespēju izpētīt 908 prototipu," turpināja francūzis. "Pagaidām nekas vairāk nav ieplānots."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!