Foto: AP/Scanpix

Noskatījies F-1 sacīkstes, raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušais vadītājs Džeremijs Klārksons paudis izbrīnu par Brazīlijas "Grand Prix" posmu – lietus dēļ sacīkstes divas reizes apturēja, trasē izbrauca drošības mašīna, bet piloti sūkstījās par nepanesamajiem apstākļiem.

"Es protu braukt lietū," savā "Twitter" profilā vīteroja Klārksons. "Arī jūs gan jau protat braukt ar automobili lietū. Bet kaut kādu iemeslu dēļ F-1 piloti to neprot. Tas nav teniss!"

"Tu vari braukt cik vien ātri vari lietū, bet, ja kāds tevi apdzen, tad neesi pietiekami ātrs. Tās ir sacīkstes!" savā redzējumā dalās Klārksons.

Svētdien, 13. novembrī, notikušajā F-1 sezonas pirmspēdējā posmā Brazīlijā uzvarēja Lūiss Hamiltons. Tikmēr Niko Rosbergs ieguva otro vietu, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Makss Verstapens.

Klārksons un viņa kolēģi Ričards Hamonds un Džeimss Mejs pēdējā laikā ir īpaši aktīvi sociālajos tīklos un medijos, jo jau šo piektdien, 18. novembrī, "Amazon Prime" video tiešsaistes servisā debitēs viņu jaunais automobiļu raidījums "The Grand Tour", ko atklās ar visdārgāko sižetu TV vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!