Foto: LETA

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Rallija komisijas vadītāja vadītāja amatā trešdien ievēlēts Raimonds Strokšs, ziņots tīmekļa vietnē "go4speed.lv".

Tiek ziņots, ka pēc vienbalsīga balsojuma turpmākos četrus gadus LAF Rallija komisiju vadīs pasaules rallijkrosa čempionāta posmu, kā arī Eiropas un Latvijas rallija čempionātu posmu rīkotājs "RA Events" vadītājs Raimonds Strokšs.

Pagājušā gada septembrī jau tika ziņots, ka tā brīža LAF Rallija komisijas vadītājs Jānis Krastiņš uz ceturto termiņu nepretendēs, argumentējot to ar "jaunu asiņu" un jaunu ideju nepieciešamību Rallija komisijā.

Rallija komisijas padomes sastāvā sastāvā no 2022. gada līdz 2025. gadam būs padomes priekšsēdētājs Strokšs, organizatoru pārstāvis Uldis Hmieļevskis, atbildīgais par sporta noteikumiem un LAF pārstāvis Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Rallija komisijā Jānis Krastiņš, par rallija drošības jautājumiem atbildīgais Aldis Pīlēns, komisijas pārstāvis LAF apelācijas tiesā Andris Zvingevics, LAF tehniskais novērotājs Andris Šimkus, organizatoru pārstāvis un pārstāvis LAF Standarta automobiļu komisijā (SAK) Jānis Sniedzāns, sportistu pārstāvis Māris Neikšāns, LAF tehniskā dienesta vadītājs Roberts Elbakjans, par vēsturiskajiem jautājumiem atbildīgais Normunds Vuguls, advokāts, Talsu novada domes deputāts un bijušais Talsu pilsētas mērs Edgars Zelderis, kurš būs atbildīgs par sadarbību ar pilsētām, un komisijas goda biedre un LAF Rallija veterānu kustības pārstāve Irēna Krastiņa.

Jau ziņots, ka līdz 4.martam biedriem bija iespējams izvirzīt LAF Rallija komisijas vadītāja kandidātus, kuriem ir vismaz astoņu biedru atbalsts.

Strokšu izvirzīja un iesniegumu parakstīja astoņi biedri: SIA "Rally Latvia", SIA "Solus", SIA "Gulbenes Auto Moto", "Sports Racing Technologies", "Spice Sporta klubs", "Sporta Klubs Autostils Rally Team", SIA "Bairons", SIA "MS Sports".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!