22. augustā Biķernieku trasē noskaidroti Latvijas čempionāta otrā posma supermoto uzvarētāji. Šajā disciplīnā uz starta stājās S1, S2, S4 un "SM street" klases dalībnieki, ziņo Latvijas Motosporta Federācija (LaMSF).

Biķernieku trase ir tehniski sarežģīta, bet kopumā interesanta. Sportistiem tā patīk. Šajā posmā startēja Baltijas valstu sportisti. Prestižajā S1 klasē starp TOP3 ierindojās Latvija, Igaunija un Lietuva. Arī laikapstākļi bija piemēroti sacensībām. Pats svarīgākais, ka nelija lietus un diena bija izdevusies, raksta LaMSF.

S1 klases uzvarētājs Normunds Freimanis ar supermoto nodarbojas kopš 2005. gada: "Biķerniekos organizators bija izveidojis ļoti labu un ātru trasi. Viss bija līmenī, kā jau Biķerniekos. Man patika. Trases segums – asfalts un grants, bija arī izveidots viens tramplīns, kur varēja palēkties. Lielā ātrumā braucot, varēja tālu aizlēkt. Bija smuki. Gribētos redzēt vairāk dalībnieku. Prieks, ka bija sportisti no Igaunijas un Lietuvas."

Latvijas Motosporta federācijas ģenerālsekretāre Egija Skurbe saka: "Diena tika aizvadīta ļoti raiti. Šoreiz Biķerniekos vienā sacensību dienā bija izveidotas trīs konfigurācijas, par to liels paldies organizatoram Bruno Rožklnam. Nākošais Latvijas čempionāta 3. posms būs šo sestdien, 28. augustā Raplā (Igaunijā)."

Latvijas čempionāta supermoto TOP3:

S1 klasē:
1. Normunds Freimanis (Latvija)
2. Hannes Lepmets (Igaunija)
3. Ruslanas Bykovas (Lietuva)

S2 klasē:
1. Krišjānis Feters-Fekters ("Race On")
2. Toms Avens (MX "Ķekava")
3. Gatis Tikiņš (MX "Ķekava")

S4 klasē:
1. Hannes Lepmets (Igaunija)
2. Mait Kukk (Igaunija)
3. Normunds Cīrulis (Latvija)

Street klasē:
1. Jānis Strazdiņš
2. Artis Linnass
3. Reilijs Skudra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!