Foto: Privātais arhīvs
Gatavojoties startam 100. Paikspīkas kalnā braukšanas sacensībās "Pikes Peak International Hill Climb" (PPIHC), Latvijas komanda ar amerikāņu pilotu Rīsu Millenu un "PP100" elektromobili aizvadījuši privātu testu sesiju kalnos.

"Šodien bija pirmie testi kalnā. Varējām nobraukt pilnu distanci no starta līdz virsotnei. Braucot ar šī gada jaudu atklājās, ka vajag pamainīt priekšējā reduktora uzstādījumus un vēl mazliet jāpiestrādā pie bremžu regulējumiem, kā arī pilotam jāpierod pie jaunajām "Hankook" riepām, kuras ir izstrādātas speciāli priekš "PP100" uz šo sacīksti. Tagad cītīgi pie tā strādājam, lai rīt kalnā to visu pārbaudītu. Pārējās lietas iet kā pēc mācību grāmatas." savā "Facebook" kontā raksta viens no komandas inženieriem Ingus Ulmis.

Testus komanda aizvadīja līdz ar saullēktu, lai pārbaudītu riepas un mašīnu apstākļos, kādi varētu gaidīt Paikspīkas trasē.

Kā ziņojām, šogad "Drive eO" komandai ir vairāk atbalstītāju, kas ļauj komandai pirmo reizi aizvadīt privātas testu sesijas un labāk sagatavoties sacīkstei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!