4. un 5. jūlijā jau trešo gadu Biķernieku trasē norisināsies "Biķernieku Motorsporta festivāls", kura ietvaros risināsies Latvijas rallijkrosa sezonas atklāšana, informēja rīkotāji.

Tas būs pirmais lielais autosporta notikums 2020. gadā, kuru klātienē vēros arī skatītāji un līdzjutēji. Sacensības pulcēs rallijkrosa braucējus no dažādām Ziemeļeiropas valstīm, lai sacenstos par augstāko goda pjedestāla pakāpienu Latvijas Rallijkrosa čempionātā "Rallycross.lv GP RIGA 2020" un NEZ Baltijas Rallijkrosa čempionātā.

"Ar prieku vēlos paziņot, ka jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies Latvijas Rallijkrosa sacensību sezona. Pēc nelielas aizķeršanās, esam gatavi pavadīt elpu aizraujošu un nervus kutinošu jubilejas sezonu," sacīja Jānis Bergs, Latvijas Rallijkrosa čempionāta rīkotājs. "Šogad tiksimies četros sacensību posmos, tepat pie mums un ciemosimies arī kaimiņos Lietuvā. Uz pasākumu aicinām ne tikai sportistus, bet 5. jūlijā arī īstenus autosporta fanus, jo pasākums gaidāms gana aizraujošs arī līdzjutēju acīm."

Autosporta pasākuma ietvaros tiks aizvadīts Latvijas Rallijkrosa čempionāta posms, NEZ Baltijas Rallijkrosa čempionāta posms un Lietuvas Rallijkrosa čempionāta posms.

Skatītājiem būs pieejama "A" tribīne, kurā sēdvietas tiek numurētas, lai nepārsniegtu atļauto cilvēku skaitu pasākumā. Biļešu cena: Pieaugušajiem 12 EUR, invalīdiem ieeja bezmaksas, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bezmaksas (neaizņemot papildus sēdvietu). Vēlamies informēt, ka saskaņā ar Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem, biļetes tiek pārdotas komplektā 1+1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!