Septiņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjens Lēbs, kurš trešdien vēl uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar "Citroen" komandu, atzina, ka šis lēmums viņam nav bijis viegls.

"Tas bija grūts lēmums," Lēbs atklāj intervijā žurnālā "Autosport". "Vispirms man bija jāizdomā, vai es vispār vēlos turpināt braukt rallijā vai pāriet uz kādu citu autosporta veidu. Šo sezonu uzsāku ar domu apskatīt dažādas iespējas. Man ir kontakti. Taču beigās, kad bija jāizdara izvēle, vairāk gribēju palikt rallijā, jo nezinu, ko varu izdarīt citos veidos. Es vēl esmu konkurētspējīgs un varbūt ir par agru aiziet."

Runājot par konkurenci ar paša komandas biedru Sebastjenu Ožjēru, kas šogad ir kļuvusi īpaši principiāla, Lēbs uzskata, ka tā nemainīsies arī tad, ja abi turpinās būs komandas biedri. "Kad es izlēmu palikt rallijā, zināju, ka man būs jācīnās gan ar viņu, gan pārējiem," saka franču pilots. ""Citroen" komandā, es zinu, man būs tāds pat auto kā Ožjēram, un es zinu, ka varēšu ar viņu cīnīties tāpat, kā to daru šogad."

"Citroen" rūpnīcas komandu Lēbs pārstāv jau 10 gadus, un tās sastāvā guvis 66 WRC posmu uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!