Foto: Publicitātes foto
Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti sestdien savā trekā Daugavpilī arī Polijas pirmās līgas sezonas otrajā mačā piedzīvoja zaudējumu.

"Lokomotīve" ar 40:50 zaudēja Gdaņskas "Zdunek Wybrzeže" vienībai.

"Lokomotīves" komandā rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Andrejs Kudrjašovs,

desmit punkti Oļegam Mihailovam, septiņi - Pontusam Aspgrēnam, pa četriem - Ķastam Puodžukam un Francim Gustam, divi - Jevgeņijam Kostigovam, pa bešā palika Linuss Sundstrems un Daniils Kolodinskis.

Cīņas sākums bija līdzīgs. Pēc 2:4 pirmajā braucienā otrajā mājinieki atveda 5:1, pateicoties Oļega Mihailova trim un Franča Gusta diviem punktiem, tomēr viesi neatpalika.

Daugavpilieši iekrita septītajā un devītajā braucienā, piedaloties Linusam Sundstrēmam. Pirmajā no braucieniem viņā tika diskvalificēts, otrajā ieņēma pēdējo vietu, abus braucienus mājiniekiem zaudējot ar 1:5.

Desmitajā braucienā Mihailovs un Aspgrēns svinēja dubultuzvaru, taču jau nākamajā braucienā Kostigovs un Mihailovs atveda 1:5.

Pēc divām sacensībām daugavpilieši ir bez izcīnītiem punktiem un ieņem pēdējo astoto vietu.

Jau ziņots, ka pirmajai sezonas cīņai Lodzā vajadzēja notikt pirms nedēļas, taču lietus dēļ tā tika atcelta no sestdienas uz svētdienu, uzvaru ar 57:33 svinot Lodzas "KŽ Orzel".

"Lokomotīves" komandā rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Jevgeņijs Kostigovs.

Nākamais mačs Polijas pirmajā līgā daugavpiliešiem plānots 26.jūlijā izbraukumā, tiekoties ar Ostrovass Velkopolskas "Arged Malesa TŽ Ostrovia" vienību.

"Lokomotīve" 2019.gada sezonā Polijas pirmajā līgā finišēja sestajā vietā septiņu komandu konkurencē. Sezonu iepriekš "Lokomotīve" iekļuva Polijas otrās līgas pusfinālā, bet 2015. un 2016.gadā komanda triumfēja "Nice" čempionātā. Pēc noteikumiem "Nice" līgas uzvarētāji iegūst tiesības startēt ekstralīgā, tomēr "Lokomotīvei" tas abas reizes tika liegts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!