Foto: AFP/Scanpix
Luiss Hamiltons nav gatavs padoties cīņā par šī gada čempiona titulu, lai gan kopvērtējumā "McLaren" pilots no čempionāta līdera Sebastiana Fetela atpaliek par 88 punktiem.

"Es esmu 88 punktus aiz līdera, taču tas nav neiespējams uzdevums sadeldēt šo pārsvaru," paziņoja Hamiltons, kurš savu pēdējo uzvaru izcīnīja Nirburgringas trasē jūlija beigās. "Žēl, ka mums nebija uzreiz vēl viena sacīkste arī pēc Ungārijas posma."

"Vēl pieejami 200 punkti un es visās sacīkstēs startēšu ar uzstādījumu uz uzvaru," turpināja apņēmīgais Hamiltons. "Es nevaru vien sagaidīt nākamo sacīksti Spa. Mūsu mašīnas ātrums ir atgriezies un to pierāda mūsu uzvaras: mana Vācijā un Džensona Ungārijā. Turklāt arī kvalifikācijā mašīna ir ļoti ātra."

Tostarp "McLaren" komandas boss Martins Vitmāršs pziņoja, ka vienība neuzstādīs par mērķi cīnīties par titulu, bet gan par uzvaru katrā atsevišķā sacīkstē. Pēc Vitmārša domām Hamiltons ir uz viļņa, jo viņam beidzot ir mašīna, ar kuru var uzvarēt.

"Es domāju, ka Luiss izmisīgi vēlas uzvaras," paziņoja "McLaren" boss. "Viņš pret sevi ir ļoti stingrs – viņš joprojām ņem pārāk pie sirds to, ko raksta presē. Šajā jautājumā viņš ir pārāk jūtīgs, taču viņš mācās. Mēs kā komanda cenšamies viņam palīdzēt un darbu ar masu mēdijiem ņemt uz sevi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!