Viens no Austrālijas GP pārsteigumu autoriem "Williams" pilots Pastors Maldonādo uzskata, ka "Williams", nav tālu atpalikusi no vadošajām komandām. Atgādinām, ka Venecuēlas sportists izstājās no Austrālijas lielās balvas izcīņas pēdējā aplī, kad mēģināja apdzīt piektajā vietā braucošo Fernando Alonso. Tas bija pietiekami, lai visi redzētu cik lielu soli uz priekšu "Williams" ir spēruši ziemas testos.

"Šonedēļ Malaizijas lielā balva visiem būs interesanta. "McLaren" un "Red Bull" izskatās spēcīgi, bet mēs neesam pārāk tālu atpalikuši," pārliecināts par mašīnas ātrumu ir jaunais venecuēlas pilots.

Maldonādo turpina: "Es biju tuvu Vēberam gan pirmajā , gan otrajā sacensību daļā, pirmajā nedaudz ātrāks, otrajā nedaudz lēnāks. Es uzskatu, ka mēs esam ātrāki par "Ferrari" kā arī par "Sauber" un "Force India."

Tomēr neskatoties uz to Maldonādo kļūda pēdējā aplī un Sennas izstāšanās sacīkšu sākumā nozīmēja to, ka "Williams" devās uz nākamajām sacīkstēm bez punktiem.

"Komanda ir apmierināta. Mums protams ir nepieciešami punkti, bet tajā pašā laikā mēs esam mierīgi, jo esam padarījuši lielisku darbu. Es domāju visi bija pārsteigti par mūsu sniegumu gan kvalifikācijā, gan sacīkstēs," priecīgs par savu un komandas rezultātu ir ambiciozais sportists

"Mūsu formulu vēl var uzlabot. Mums ir ļoti labs pamats sezonas sākumam, bet es neesmu par to pārsteigts," viņš saka norādot, ka jau ziemas testos ar pilnu bāku mašīna izskatījās ātra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!