Foto: McLaren

"McLaren" F-1 komanda ir nobažījusies, ka tās spāņu pilots Fernando Alonso varētu kļūt ļoti neapmierināts, ka nākamsezon komandai neizdosies novērst problēmas, kas to piemeklējušas šosezon ar jaunajiem dzinējiem, un tās konkurētspēja trasē neuzlabosies, raksta ārzemju mediji.

"Ja nākamgad nekas nemainīsies, Alonso kaut kādā brīdī patiešām var sadusmoties, bet es neticu, ka tā būs," atzinies "McLaren" komandas vadītājs Ēriks Buijē. "Mēs zinām, ka Fernando alkst uzvarēt, arī mēs to gribam. Nesen viņš man teica, ka šo sezonu uztver kā testus pirms nākamā gada un nedzen sevi izmisumā. Austrijas un Lielbritānijas posmam mēs gatavojam daudz jauninājumu, un ja tie attaisnos cerības, "Mercedes" pārasvars pār mums varētu sarukt."

Pirmajos septiņos šāgada F-1 čempionāta posmos "McLaren" komanda spējusi Konstruktoru kausa vērtējumā iekrāt vien četrus punktus, un tos visus komandai sagādājis otrs pilots Džensons Batons. Divkārtējais pasaules čempions Alonso šogad labāko desmitniekā vēl nav finišējis un līdz ar abiem "Manor" komandas pārstāvjiem ir vienīgais bez punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!