Foto: AFP/Scanpix/LETA

Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) izteiks brīdinājumus F-1 čempionāta komandām "Mercedes" un "Ferrari" par Covid-19 ierobežojošo protokolu pārkāpšanu pēc tam, kad Valteri Botass un Šarls Leklērs starp pirmo un otro posmu devās uz savām mājām, vēsta "motorsport.com".

Pirmie divi F-1 sezonas posmi risinās Austrijā, "Red Bull Ring" trasē, kur sacīkstes risinās bez skatītājiem un ar ierobežojumiem. Viens no ierobežojumiem, ka komandas darbojas savā "burbulī" un bez vajadzības nepamet to. Taču pēc pirmā posmā Botass devās uz savām mājām Monako, bet Leklērs sociālajos tīklos dalījies ar fotogrāfiju, kurā redzams, ka ir kopā savu draudzeni un draugu, kurš nav saistīts ar F-1.

Botass gan skaidrojis, ka viņš Monako kontaktējies ar tiem pašiem cilvēkiem, ar kuriem ticies Austrijā, bet Leklērs sacīja, ka uz mājām devies pēc Covid-19 testa negatīva rezultāta.

Iepriekš "Ferrari" tika brīdināta par Sebastjana Fetela tikšanos ar "Red Bull" vadītāju Kristianu Horneru un padomnieku Helmutu Marko bez aizsargmaskas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!