“MINI” rallija komanda ir nokavējusi pieteikuma termiņu dalībai 2012.gada pasaules rallija čempionātā (WRC) komandu ieskaitē, taču pastāv iespēja, ka tā piedalīsies atsevišķos meistarsacīkšu posmos, vēsta britu mediji.

Pieteikumu termiņš beidzās naktī uz 20.decembri, un “MINI” komanda to nav iesniegusi. Britu portāls “Autosport” ziņo, ka vienība šobrīd Vācijā veic pārrunas, kurās piedalās mātes kompānija BMW un Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) par iespējamo pieteikuma termiņa pagarināšanu.

Britu kompānija “Prodrive”, kas sagatavo un uztur “MINI” WRC automašīnas un komandu, pagaidām no komentāriem atturas, taču saglabā interesi par piedalīšanos pasaules rallija čempionātā. Šogad “MINI” komanda ar pilotiem Krisu Mīki un Dani Sordo aizvadīja nepilnu WRC sezonu, piedaloties atsevišķos čempionāta posmos.

“Šosezon divās sacensībās esam kāpuši uz goda pjedestāla, un esam ļoti apmierināti ar padarīto,” izteicies kāds komandas pārstāvis, kurš vēlējās palikt anonīms. “Vēl ir daži jautājumi, kas jāizrunā, bet pieteikumu termiņš ir beidzies, taču mūsu automašīnas būs uz starta Montekarlo rallijā - mēs nedrīkstam pieļaut, ka šīs sacensības notiek bez “MINI”.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!