Rallija līdzjutēji, kuri jau ar nepacietību gaida nākamo Latvijas čempionāta posmu, "Rally Talsi", no 17.aprīļa vairākās tirdzniecības vietās varēs iegādāties ieejas kartes uz šīm sacensībām, informē organizatori.

Iepriekšpārdošanā līdz 10. maijam ieejas biļete uz abām rallija dienām maksās 12 eiro. Ieejas kartes dos iespēju apmeklēt visus sacensību ātrumposmus 16. un 17. maijā.

Rallija nedēļā, no 11. maija līdz pat sacensību dienām iesaitot, ieejas kartes cena būs 15 eiro. Iegādātā ieejas karte dos iespēju apmeklēt visus sacensību ātrumposmus, kā arī zaļumballi sestdienas vakarā Talsu Sauleskalna estrādē..

Sacensību norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu, kas maksās 10 eiro.

"Rally Talsi" ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga apliecība un personu apliecinošs dokuments. Pensionāri saņems 10% atlaidi, ja, iegādājoties ieejas karti kādā no Tūrisma informācijas centriem, uzrādīs derīgu pensionāra apliecību.

"Veidojot rallija programmu, allaž nākas meklēt līdzsvaru starp klasiskām Talsu rallija vērtībām un vēl nebijušiem elementiem, ar ko pievērst skatītāju uzmanību. Domāju, ka šogad izdevies rast augstvērtīgu kompromisu, jo rallija programmā iekļauts gan leģendām apvītais Strazdes ātrumposms, gan arī jauni ceļu posmi, kas savas tehniskās sarežģītības dēļ būs nozīmīgs izaicinājums visiem rallija dalībniekiem! Tāpat rallija programmā iekļauts arī skatītāju iemīļotais Talsu pilsētas ātrumposms, kā arī CVS paralēlais ātrumposms, kas "Rally Talsi" pēdējoreiz izmantots pirms trim gadiem! Ceru, ka rallija skatītāji izmantos iespēju iegādāties ieejas kartes iepriekšpārdošanā, un savu rallija vasaras sezonu iesāks tieši Talsos!" apmeklēt ralliju aicina "RA Events" direktors Raimonds Strokšs.

"Rally Talsi" ir 2015.gada Latvija srallija čempionāta ceturtais posms.

"Rally Talsi"ieejas kartes uz visiem ātrumposmiem varēs iegādāties šādās tirdzniecības vietās:
Talsos:
Tūrisma informācijas centrā (Lielā iela 19/21_
"Narvesen" Dundagas iela 1
"Narvesen" Dundagas iela 15
Kuldīgā:
Tūrisma attīstības centrā (Baznīcas iela 5)
Liepājā:
Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojā (Rožu laukums 5/6)
Rīgā:
"Nissan Norde" (Skanstes iela 31a)
"Ātruma Cilts" kartinga hallē (Sergeja Eizenšteina iela 2a)
"Kalnciema Kvartāla Vīnu veikalā" (Kalnciema iela 35)
"Rally Talsi" interneta veikalā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!