"Marussia" F-1 komanda, nesaņemot sponsoru naudas pārskaitījumu, ir liegusi brazīliešu pilotam Luisam Razijam piedalīties testu sesijā Barselonā, ziņo Brazīlijas mediji.

Pirmssezonas testu sesijā Barselonā līdz šim ir piedalījies tikai krievu F-1 komandas pilots Makss Čiltons, bet Razija - nē, jo "Marussia" nav saņēmusi naudu no viņa sponsoriem. "Birokrātiska rakstura problēmas ir aizkavējušas sponsoru naudas nonākšanu "Marussia" komandā," ziņo aģentūra "Agencia Estado".

Pats pilots gan pārlieku nesatraucas par nepiedalīšanos testos: "Ar šādām situācijām ir jāmācās tikt galā. Bet es nepārdzīvoju par to, vai man būs vienāds testu dienu skaits ar Čiltonu. Citās sērijās, kurās esmu startējis, man nebija nepieciešams ilgs laiks, lai adaptētos pie tehnikas," saka Razija.

Padokā tiek baumots, ka labvēlīgā attieksme pret Maksu Čiltonu "Marussia" komandā ir arī tādēļ, ka jaunā pilota tēvs ir apsolījis komandā investēt nozīmīgus līdzekļus, iegādājoties "Marussia" akcijas katras sezonas beigās, ko viņa dēls aizvadīt F-1 šajā vienībā. Līgums ar krievu komandu Maksam Čiltonam noslēgts uz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!