Foto: EKS

Gatavojoties 2017. gada pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") sezonas pirmajai sacīkstei Barselonā, pērnās sezonas čempionvienības EKS jaunais pilots Reinis Nitišs ir pamatīgi strādājis, iepazīstot tehniku un komandu.

Kā zināms, šo sezonu Nitišs aizvadīs EKS komandā, kur viņa partneri būs 2017. gada "World RX" čempions, zviedrs Matiass Ekstrēms un soms Tomass Heikinens.

"Pēdējais mēnesis ar EKS ir bijis ļoti intensīvs un dažādiem notikumiem piepildīts," saka Reinis. ""Audi S1 EKS RX" man ir pilnīgi jauns auto un tam nepieciešama nedaudz cita pilotēšanas pieeja nekā esmu radis līdz šim. Tomēr man ir lieliska komanda un komandas biedri, kas mani atbalsta katrā attīstības solī un sniedz padomus, lai es spētu iespējami ātri pielāgoties šai automašīnai."

2017. gada "World RX" sezona sāksies šajā nedēļas nogalē, 1. un 2. aprīlī un pirmo posmu uzņems Barselonas trase.

"Man patīk, ka sezona šogad sāksies Barselonā," atzīst Latvijas pilots. " Trasē apkopoti dažādi elementi – ļoti ātra asfalta taisne, kam seko šauri, atpakaļejoši grants sekcijas līkumi. Tehniski un interesanti, turklāt prognozētie mainīgie laika apstākļi vēl vairāk sajauks kārtis!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!