Latvijas rallijkrosa braucēja Reiņa Nitiša pārstāvētās komandas "Olsbergs MSE" automašīnas atguvušas to ātrumu, lai visiem brauktu pa priekšu, taču šoreiz latviešu pilotam nepaveicās.

Jau vēstīts, ka Nitišs pasaules čempionāta "SuperCar" klases Itālijas posma pusfināla startā sadūrās ar konkurentiem, kas patraucēja cīņā par finālu. Pusfināla finišā viņš palika ceturtais, sacensības noslēdzot septītajā pozīcijā. Tikmēr par posma uzvarētāju kļuva Nitiša komandas biedrs Andreass Bakerūds.

"Beidzot izcīnīju uzvaru kvalifikācijas braucienā, un varu teikt, ka beidzot ir tas ātrums, lai visiem brauktu pa priekšu. Komandā atgriezusies tā sajūta, ka varam sasniegt augstus rezultātus. To pierāda arī Bakerūda uzvara, bet man nepaveicās, lai arī ātrums bija," sacīja Nitišs, kurš bija priecīgs par savu sniegumu Itālijā.

"Pusfinālā, starta burzmā, saņēmu vairākus sitienus un tiku izstumts no trases. Ātri noreaģēju un dusmu un apņēmības pilns turpināju sacīkstes, lēnām "ķerot" priekšā braucošos, bet diemžēl zaudēts bija pārāk daudz un līdz vietai finālā tomēr nedaudz pietrūka. Šīs bija pieredzes bagātas sacensības, taču rezultāts neatbilst tam ātrumam, kādu varējām šeit parādīt," vilšanos par pusfināla neveiksmi neslēpa Nitišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!