Foto: AFP/Scanpix

No titulētās Pirmās formulas (F-1) komandas "Red Bull" mītnes Anglijas pilsētā Miltonkīnzā naktī uz sestdienu nozagtas vairāk nekā 60 trofejas.

Tiek vēstīts, ka mītnē ielauzušies aptuveni seši vīrieši, kuri ar divām automašīnām iztriekušies cauri ēkas centrālajai ieejai, pēcāk nozogot komandas gadu gaitā iekrātās trofejas.

"Protams, esam satriekti par notikušo ielaušanos, kurā iebrucēji ieradās pa parādes durvīm un nozaga vairāk nekā 60 trofejas, kas prasīja vairāku gadu smagu darbu, lai varētu tās iegūt," izteicies "Red Bull" vienības vadītājs Kristians Horners. "Ielaušanās ir radījusi milzīgus postījumus, turklāt pamatīgi pārsteigusi arī apsargus, kuri tobrīd atradās mītnē. Iebrucēji savā īpašumā paņēma trofejas, kas viņiem nepieder, turklāt šie tituli simbolizē smagi strādājošus cilvēkus un viņu centību to iegūšanā."

Tiesa, Horners atklāja, ka trofeju materiālā vērtība neesot pārāk augsta, taču to morālā nozīme esot neizmērojama.

Tiek ziņots, ka iebrucēji esot ieradušies ar vienu pilnpiedziņas spēkratu un vienu tumšas krāsas "Mercedes" automašīnu.

Kā zināms, pēc vairāku gadu pārtraukuma "Red Bull" komanda šosezon F-1 čempionātā neizcīnīja nevienu trofeju, piekāpjoties lielisku sniegumu demonstrējošajai "Mercedes".

Savā pastāvēšanas vēsturē "Red Bull" vienība pa četrām reizēm triumfējusi F-1 pilotu ieskaitē un Konstruktoru kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!