Par spīti iepriekšējā posmā Igaunijā piedzīvotajam kritienam Latvijas motokrosa blakusvāģu ekipāža Jānis un Lauris Daideri piedalīsies šajā nedēļas nogalē gaidāmajā pasaules čempionāta posmā Ķegumā.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Daideri Igaunijas posma pirmajā braucienā ieņēma tikai 25.vietu, bet otrajā uz starta savainojuma dēļ neizgāja.

Kā aģentūru LETA informēja Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) krosa komisijas preses sekretāre Zane Cinglere, Daideri ir reģistrējušies sacensībām, līdz ar to Igaunijā gūtā trauma nav šķērslis, lai šī ekipāža startētu Ķegumā.

Šobrīd čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā pēc deviņiem posmiem ar 402 punktiem atrodas beļģa Bena Adriansena ekipāža, bet otrie tagad ar 301 punktu ir Nīderlandes braucējs Etjēns Bakss un latvietis Kaspars Stupelis. Tikmēr beļģis Jans Hendrikss un Elvijs Mucenieks joprojām atrodas trešajā vietā ar 290 punktiem, bet brāļi Daideri ar 271 punktu atkāpušies uz ceturto pozīciju. Tikmēr Māris Rupeiks un Haralds Kurpnieks ar 231 punktu ieņem sesto vietu.

Brāļi Arnolds un Gints Sīļi ar 32 punktiem atrodas 22.pozīcijā, igaunis Tanels Rēsna un Ilvars Skūltāns ar 13 punktiem ieņem 32.vietu, bet Modris Štelle/Artūrs Linters atrodas 44.pozīcijā ar trim punktiem.

Kopumā čempionātā ieplānoti 14 posmi, no kuriem desmitais nedēļas nogalē tiks aizvadīts Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!