Foto: Red Bull

"Red Bull" F-1 komanda pēc 2015.gada sezonas pirmā posma, Austrālijas "Grand Prix", brīvajiem treniņiem ir ļoti neapmierināta ar "Renault" dzinējiem, raksta portāls "f1today.net".

Kā zināms, komandas vadošais pilots Daniels Rikjardo izlaida otro treniņu sesiju, jo viņa bolīdam tika mainīts dzinējs pēc tam, kad pirmajos treniņos radās problēmas ar hidrauliku. Rīta treniņos Rikjardo uzrādīja tikai 10. labāko apļa laiku.

"Dzinējs sabojājās pēc 50 kilometriem," savu sašutumu sarunā ar Austrijas kanālu OFR neslēpa "Red Bull" īpašnieks Dr. Helmuts Marko. "Atbildīgie cilvēki no "Renault" vēl nav ieradušies Austrālijā, viņi atlido šonakt, bet tas tā nevar palikt. Katru reiz mums sola, ka nākamreiz viss būs labāk un labāk, ka rezultāti "ir dauzdsološi", bet ja dzinējs sabojājas pēc nobrauktiem 50 kilometriem, tas ir nepieņemami. Salīdzinot ar testiem, braukšana ir pasliktinājusies. Mēs gribējām uzlabojumus, bet tā vietā esam spēruši soli atpakaļ."

Neapmierinātību pēc piektdienas treniņiem paudis arī komandas vadītājs Kristians Horners: "Pašreizējā [dzinēja] jauda ir tāda pat, kāda mums bija pagājušogad Abu Dabi "Grand Prix" laikā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!