"Renault" pilota Vitālija Petrova menedžere Oksana Kosačenko jau šobrīd veic sarunas ar potenciālajiem sponsoriem un citām komandām, lai gan sportistam vēl ir līgums ar tā pašreizējiem darba devējiem.

Šobrīd Vitālijs Petrovs aizvada savu otro sezonu Formulā 1 un "Renault" komandas sastāvā. Sportists progresē un šogad tas vainagojās ar pirmo pjedestālu. Joprojām tiek asi diskutēts, kāds būs "Renault" sastāvs turpmāk, jo atgriezties F1 gatavojas savainotais Roberts Kubica, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pilotiem, bet savu vietu gatavs saglabāt arī viņa aizstājējs Niks Haidfelds.

"Mēs sarunājamies ar sponsoriem un vedam sarunas arī ar F1 komandām," intervijā portālam "f1news.ru" stāsta Petrova menedžere. "Tas tādēļ, ka pēc 2012. gada dzīve nebūs beigusies."

Pirms šīs sezonas Petrovs ieguva līgumu uz diviem gadiem un Oksana Kosaēnko mierina krievu pilota līdzjutējus – komanda savas saistības izpildīs. Tas nozīmē, ka arī 2012. gadā Petrovs turpinās startēt "Renault" komandā, lai gan viņa tālākā nākotne nav skaidrs.

Vitālijs Petrovs joprojām ir pirmais un vienīgais krievu pilots, kurš startējis Formulā 1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!