Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievu F-1 pilots Vitālijs Petrovs ir pārtraucis sadarbību ar savu menedžeri Oksanu Kosačenko, bet turpinās strādās pie atgriešanās F-1, vēsta krievu mediji.

"Mēs daudz ko sasniedzām kopā, bet tagad es vairs negribu strādāt ar Kosačenko," intervijā telekanālam "Rossija 2" teica Petrovs. "Mēs esam pārtraukuši jebkādas attiecības, un es meklēju, kas viņu aizvietos. Domāšu un izvēlēšos. Es simtprocentīgi esmu gatavs atgriezties F-1, jo zinu, ka ne visu tur esmu paveicis."

Krievu pilots atzina, ka viņa iespējas atgriezties F-1 sacensības šobrīd novērtējamas kā "50 uz 50".

Oksana Kosačenko, kura tagad ir kļuvusi par "Marussia" komandas komercdirektori, izteikusies, ka ne viņa, ne viņas partneri neliks šķēršļus Petrovam viņa F-1 karjeras turpināšanā.

"Vitālijs droši vien nebija apmierināts ar to, kas tagad notiek, bet es neko citu nevaru viņam piedāvāt," apgalvo Kosačenko. "Es izdarīju visu, ko varēju. Viņam ir visas tiesības strādāt pašam, un es uzskatu, ka tas ir labi, ka cilvēkam ir savs viedoklis."

Petrovam gan joprojām ir spēkā līgums ar menedžeri, kas noslēgts vēl uz vairākiem gadiem, un tas paredz, ka pilots nedrīkst pats sev meklēt komandu, bet Kosačenko viņam netraucēs.

"Ne es, ne mani partneri negrasās viņam sasiet rokas vai kaut kā likt šķēršļus viņa tālākajai karjerai," apgalvo bijusī menedžere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!