Foto: Publicitātes foto
2015.gada sezonas pirmās autosporta sacensības, rallijs "Alūksne 2015", būs ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas rallijsprinta čempionāta pirmais posms, informē rīkotāji.

Organizatori ir sarūpējuši septiņus jaunus ātrumposmus lieliskajos Alūksnes apkārtnes ceļos - neviens no aizvadīto gadu rallijsprinta "Alūksne" ātrumposmiem izmantots netiks. Turklāt, atkarībā no sala stipruma gaidāmajā ziemā, tiek plānoti vēl daži pārsteigumi gan braucējiem, gan skatītājiem. Jāpiebilst, ka divi sacensības noslēdzošie ātrumposmi notiks diennakts tumšajā laikā.

Rallijsprints "Alūksne 2015" ieplānots 2015. gada 16. un 17. janvārī Alūksnes novada Jaunlaicenes, Veclaicenes, Ziemeru, Annas un Jaunalūksnes pagastu ceļos. Rallijsprinta atklāšana paredzēta 16. janvārī plkst. 19:30 Alūksnē, Latgales ielā 2a, un turpat 17. janvārī, no plkst. 18:00 tiks sveiktas sezonas pirmo sacensību ātrākās ekipāžas.

Pieteikties sacensībām sportisti varēs no 12. decembra līdz 12. janvārim, bet 14. janvārī tiks publiskoti starta numuri. 16. janvārī sportisti iepazīsies ar trasi un izies tehniskās pārbaudes, savukārt visi ātrumposmi  plānoti  17. janvārī.

Pateicoties sacensību atbalstītājiem, nu jau tradicionāli arī "Alūksne 2015" ātrumposmus skatītāji varēs vērot bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!