Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 31.janvārī, Liepājas promenādē plkst.19.30 tiks atklāts FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms "Rally Liepāja". Lai ikviens rallija līdzjutējs varētu saņemt autosportistu autogrāfus, ir sagatavotas īpašas autogrāfu kartītes.

Kartītes jau no trešdienas, 29.janvāra var saņemt Liepājas pilsētas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rožu ielā 6, Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6 un Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39. Arī atklāšanas pasākumā autogrāfu kartītes ikvienam interesents varēs saņemt uz vietas. Lūgums visiem līdzjutējiem līdzi paņemt rakstāmpiederumus un ierasties pasākumā savlaicīgi.

Laika posmā no 2014. gada 31. janvāra līdz 2. februārim Liepājā un tās apkārtnē norisināsies FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms "Rally Liepāja". Lai liepājniekiem un pilsētas visiem būtu iespēja Liepājā interesanti pavadīt laiku, sestdien, 1.februārī, no plkst. 11.00 līdz 17.00 pilsētas promenādē norisināsies pasākums "Zivju diena".

Lai pilsētas viesiem būtu plašākas iespējas uzzināt par citiem pasākumiem pilsētā, kā arī doties tūristiem domātās ekskursijās, Liepājas reģiona tūrisma birojam laika posmā no 31.janvāra līdz 2.februārim ir mainīts darba laiks:
31.janvārī no plkst. 9.00-19.00;
1.februārī no plkst. 8.00-19.00;
2.februārī no plkst. 7.00-12.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!