Foto: Publicitātes foto

18. un 19. maijā Talsos norisināsies Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms "Rally Talsi", kura programmā atgriežas skatītāju iemīļotais pilsētas ātrumposms, turklāt sacensību programma ļaus līdzjutējiem noskatīties visus pirmās sacensību dienas ātrumposmus, informē rallija rīkotāji.

Rallija apmeklētājiem īpaši piepildīta solās būt sestdiena, 18. maijs. Rallija atklāšanas pasākums sāksies 13:45, kurā par gaidāmo cīņu ātrumposmos savas prognozes paudīs četri Čempionu cīņu dalībnieki no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Slovākijas. "Rally Talsi" atklāšanā piedalīsies arī īpašie viesi – ātrākais Baltijas braucējs Ots Tanaks no Igaunijas un ātrākais latviešu formulas braucējs Haralds Šlēgelmilhs, kurš pie rallija automašīnas stūres sacensību režīmā sēdīsies pirmo reizi.

Turpinot iesākto tradīciju, šie seši braucēji par piemiņu Talsu pilsētai atstās roku nospiedumu atlējumu.

Cīņa par uzvaru "Rally Talsi" sāksies sestdien plkst. 15:30, un pēc rāvējslēdzēja principa plānotajā grafikā skatītājam būs iespēja redzēt visus ātrumposmus. Pirmās dienas sporta daļa noslēgsies ar Talsos ilgi gaidīto speciālo pilsētas ātrumposmu, kas visus klātesošos skatītājus priecēs divas reizes.

Pirmās dienas izskaņā visi rallija draugi ir aicināti apmeklēt sestdienas vakara koncertu, kurā uzstāsies jauns, toties mākslinieciski ļoti pieredzējis muzikālais projekts "Normunds Jakušonoks & Tipa orķestris", kuri Talsu iedzīvotājus un viesus izklaidēs ar savu jaunāko koncertprogrammu "Notikums". Vakara koncerts sāksies aptuveni 30 minūtes pēc dienas pēdējā ātrumposma.

Rallija cīņas turpināsies svētdien, 10:00, kad sportistiem būs jāveic atlikusī distance 82,62 km garumā, kas sadalīta sešos ātrumposmos. Dienas laikā skatītāji varēs vērot vismaz trīs no tiem, tajā skaitā arī lielo tramplīnu un rallija noslēdzošo 27,22 km garo "Delfi" ātrumposmu, kurā iepriekš bieži vien izšķiras uzvaras liktenis. Rallija uzvarētāju apbalvošana plānota plkst. 17:30 pie Talsu Tautas nama.

Atgādināsim, ka jau šobrīd Rīgā un Talsos pieejamas "Rally Talsi" ieejas kartes. Ieejas kartes cena uz abām dienām ir Ls 8, un tā rallija apmeklētājam dod iespēju apmeklēt visus rallija ātrumposmus, kā arī sestdienas vakara koncertu.

Sestdiena, 18. maijs

13:00 Talsi dejo! – mūsdienu deju studijas "Elfa" un "Talsu fitnesa centrs 1" dejotāji
14:00 Rallija Atklāšanas pasākums pie Talsu tautas nama
14:30 Pirmās rallija automašīnas starts
15:30 SS1 La Kalme
15:45 SS2 Ramirent - let's solve it
17:35 SS3 Nissan Norde
17:58 SS4 Mogo.lv – Tev ir auto, Tev ir nauda
19:35 SS5 Talsi City Special 1–pilsētas ātrumposms
19:50 SS6 Talsi City Special 2–pilsētas ātrumposms
22:30 Muzikālā projekta "Normunds Jakušonoks & Tipa orķestris" koncerts


Svētdiena, 19. maijs

10:00 SS7 Canon IB Serviss
11:00 SS8 Autoplius
11:30 SS9 Siguldas minerālūdens
13:35 SS10 Neste Oil
14:05 SS11 Torley
15:50 SS12 DELFI 
17:30 Sacensību dalībnieku apbalvošana pie Talsu Tautas nama

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!