Foto: Publicitātes foto
Latvijas komandas “RE Autoclub” krievu pilotu ekipāžai Antons Meļņikovs/Antons Nikolajevs izvirzīts mērķis atlikušajos Dakaras rallijreida posmos cīnīties par vietu kopvērtējuma labāko piecpadsmitniekā, atklāja komandas menedžeris Raimonds Elbakjans.

Atgādinām, ka desmitajā posmā “RE Autoclub” ekipāža Iļja Kuzņecovs/Romans Jelagins izcīnīja 21. vietu, bet Meļņikovs ierindojās 28. vietā

Meļņikovs līdz šim sasniedzis augstāko vietu rallijreida kopvērtējumā - 21. vietu. Kuzņecovs, kurš piedzīvoja neveiksmi vienā no iepriekšējiem posmiem, saņemot arī soda laiku, pašreiz ir 46. pozīcijā.

“Liels gandarījums par to, ka jau divus posmus pēc kārtas “RE Autoclub” abām ekipāžām izdevies izcīnīt vietas labāko trīsdesmitniekā,” uzsvēra Elbakjans. “Atlikušajos piecos posmos izvirzīts mērķis par Meļņikova iekļūšanu Top 15 braucēju pulkā. Abiem pilotiem jāturpina braukšana savā tempā, un tas nodrošinās pietiekami augstas vietas, jo arī konkurentiem neklājas viegli, sasniegtais ātrums distancē krītas.”

Tikmēr Latvijas komandas “Team Latvia” ekipāžas Māris Saukāns/Andris Dambis, kuri startē ar elektropiedziņas automašīnu "OSCar eO", un Antons Grigorovs/Ainārs ar “OSCar O3” sasnieguši finišu desmitajā posmā, taču viņu rezultāts pagaidām nav pieejams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!