Foto: Publicitātes foto

Jau šajā nedēļas nogalē Gulbenes apkārtnē norisināsies Latvijas rallija čempionāta 2019. gada sezonas otrais posms "Rallijs Sarma", kas sportistiem metīs ziemīgus un sniegpilnus izaicinājumus. Kā "nulles" ekipāža šajā rallijā startēs arī Reinis Nitišs ar stūrmani Andri Mālnieku.

"Kopš pirmā rallija starta 2015. gadā esmu kāpinājis savu rallija braukšanas tempu un krājis pieredzi, tādēļ arī pieņēmām lēmumu spert nākamo soli un pārkāpt jau augstāka līmeņa tehnikā un rallijā "Sarma" braukt ar "Škoda Fabia R5" auto no "Sports Racing Technologies" komandas," informē jēkabpilietis Reinis Nitišs.

"Rallijs "Sarma" būs lieliska iespēja apgūt jauno auto kaujas apstākļos. Lai arī startēsim kā "nulles" ekipāža – trasē dosimies trīs līdz sešas minūtes pirms pirmās sporta automašīnas. Lai gan nepiedalīsimies kopējā rallija rezultātu ieskaitē, mēs veiksim pilnu rallija distanci un priecēsim visus klātesošos autosporta līdzjutējus. Šis rallijs mums kalpos par atskaites punktu tālākiem plāniem un iespējamiem rallija startiem 2019. gada sezonā," norāda Nitišs.

Jau ziņots, ka rallijam "Sarma" jau ir pieteikušās 98 ekipāžas no 13 valstīm, kas ietver divus WRC automobiļus un piecus "R5" ieskaites spēkratus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!