Pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") Spānijas posmā Latvijas pilots Reinis Nitišs pārstāvēs savu bijušo komandu - "Olsbgers MSE", informē sportista pārstāvji.

Kā zināms, Reinis Nitišs šīs nedēļas sākumā paziņoja par līguma laušanu ar "All-Inkl.com Münnich Motorsport" komandu, kuru vēl pārstāvēs gaidāmajā "World RX" posmā Francijā, Loehakas trasē.

"Prieks, ka spējām ātri rast vienošanos ar "Olsbergs MSE" par startu Spānijā – tā ir komanda un mašīna, ko labi pazīstu. Protams, sezonas vidū mainīt auto nebūs viegli, taču centīšos uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu!" saka jēkabpilietis Reinis Nitišs, kurš "Olsbergs MSE" sastāvā startēja 2014. un 2015. gadā, kad sezonas kopvērtējumā ierindojās attiecīgi trešajā un septītajā vietā, un ar šīs komandas auto izcīnīja līdz šim savu vienīgo uzvaru kādā no pasaules čempionāta posmiem.

"Esmu priecīgs, ka Reinis atgriežas OMSE komandā. Mēs visi zinām viņa kā braucēja potenciālu un sagaidām ciešu sadarbību starp Reini un mūsu jaunajiem komandas pilotiem!" komentē Olsbergs MSE vadītājs Andrēass Eriksons.

Pārstāvot ""All-Inkl.com Münnich Motorsport" komandu, šajā "World RX" sezonā Nitišs nevienā no aizvadītajiem posmiem nav spējis iekļūt finālā un ar pusfinālos un priekšbraucienos iegūtiem 23 punktiem čempionāta kopvērtējumā ieņem 16. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!