Foto: F64

Lai rallija līdzjutējiem jau sagādātu iespēju Ziemassvētku dāvanā tikt pie Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrā posma, "Rally Liepāja", ieejas kartēm, sacensību rīkotāji ir uzsākuši ieejas karšu iepriekšpārdošanu, informē "Rally Liepāja" organizatori.

Vienas ieejas kartes cena iepriekšpārdošanā līdz šī gada 31. decembrim būs 18 eiro. Sākot ar 2015. gada 1. janvāri, ieejas kartes cena būs 25 eiro.

Tirdzniecībā nopērkamās ieejas kartes ļaus apmeklēt visus "Rally Liepāja" ātrumposmus, kas norisināsies Liepājas un Kuldīgas apkārtnes ceļos nākamgad, no 6. līdz 8. februārim. Ieejas kartes komplektā ir arī arī skatītāja drošības informācijas buklets, kakla lente un rallija uzlīme.

Rallija norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties tikai vienreizēju ieejas biļeti atsevišķam ātrumposmam, kas maksās 12 eiro.

"Šogad turpināsim iesākto tradīciju ieejas karšu tirdzniecību uzsākt pirms Ziemassvētkiem. Domāju, ka dāvanā saņemta "Rally Liepāja" ieejas karte būs pārsteigums ne tikai autosporta entuziastiem, bet arī Liepājas un aktīvā tūrisma draugiem. Divu gadu laikā, kopš rīkojam ziemas ralliju Liepājā, esam pārliecinājušies, ka vēju pilsētas burvība un šarms ziemā ir tikpat baudāms un pievilcīgs kā vasarā!" saka "RA EVENTS" direktors Raimonds Strokšs. "Visus rallija draugus vēlos aicināt izmantot iespēju ieejas kartes iegādāties laicīgi, kad to cena ir zemāka. Tā jūs ne tikai ietaupīsiet, bet arī palīdzēsiet mums veiksmīgāk izveidot skatpunktus, lai rallija vērošanu padarītu vēl ērtāku un pieejamāku. Tāpat gribu uzsvērt, ka nākamgad pie ieejas ātrumposmā nevarēs nopirkt ieejas karti uz visiem ātrumposmiem, tāpēc skatītājus lūdzu būt vērīgus un iepazīties ar visu informāciju, kas publicēta rallija interneta mājaslapā, un lēmumu par ieejas kartes iegādi pieņemt vēl pirms doties vērot pirmo ātrumposmu!"

"Rally Liepāja" ātrumposmus bez maksas varēs apmeklēt bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem, pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga invalīda apliecība. Pensionāri, tūrisma informācijas centros Liepājā, Kuldīgā, Talsos vai Saldū, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, saņems 10% atlaidi, iegādājoties vienu ieejas karti.

"Rally Liepāja" ieejas kartes varēs iegādāties šādās tirdzniecības vietās:
Liepājā, Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6;
Kuldīgā, Kuldīgas Tūrisma attīstības centrā, Baznīcas ielā 5;
Talsos, Talsu novada Tūrisma informācijas centrā, Lielā ielā 19/21 (Talsu tautas namā);
Saldū, Saldus Tūrisma informācijas centrā, Striķu ielā 3 (ieeja no Kalpaka laukuma);
Rīgā, kartinga hallē "Ātruma Cilts", Sergeja Eizenšteina ielā 2;
Rīgā, Kalnciema kvartāla Vīnu veikalā, Kalnciema ielā 35, Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!