Foto: Publicitātes foto
Otrdienas rītā sākusies biļešu tirdzniecība aprīlī Ķegumā gaidāmajam pasaules čempionāta motokrosā posma, vēsta sacensību rīkotāji.

Jau 13. reizi Latvijā, "Zelta Zirga" mototrasē Ķegumā, norisināsies pasaules čempionāta motokrosā posms. 23. un 24. aprīlī motokrosa braucēji pulcēsies Ķegumā, lai kārtējo reizi cīnītos par Latvijas "Grand Prix".

Biļešu tirdzniecība uzsākta 29. martā mājaslapā "bilesuserviss.lv" un biļešu tirdzniecības kasēs. Biļešu cena atkarībā no kategorijām ir no desmit līdz 250 eiro.

Pasaules čempionāta MXGP un MX2 klases braucieni svētdien būs galvenais pasākuma notikums, bet sestdien par Eiropas čempionāta kopvērtējuma punktiem cīnīsies arī EMX "Open" un EMX125 klases braucēji. Eiropas čempionāta sportistiem startēs gan sestdien, gan svētdien, bet MXGP klašu braucēji sacentīsies svētdien, sestdien aizvadot tikai kvalifikācijas braucienu.

Pagājušajā gadā Ķeguma trasē notikušajās sacensībās Latvijas motosportists Pauls Jonass ieņēma devīto vietu, kamēr uzvaru svinēja slovēnis Tims Gajsers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!